Branschledande expertis, nu samlad inom ett företag

Förvärven av Basefarm, Login Consultants och The unbelievable Machine Company (*um) har äntligen blivit Orange Business, vilket ger oss all den tekniska expertis som våra internationella företagskunder behöver för att bli konkurrenskraftiga genom digital transformation.

 

Upptäck molnets potential med hybridmolnlösningar

Molntjänster kan vara en viktig faktor i omvandlingen av ditt företag. En molnplattform kan leverera flexibilitet, skalbarhet, förbättrad säkerhet, innovation och till och med hjälpa dig att bli mer miljömässigt hållbar. Men för att uppnå alla fördelar måste man ha tänkt igenom sin molnstrategi ordentligt och veta vad man gör.

Benämningen ”Cloud first” brukar användas i kulturer där slutanvändarna löpande får tillgång till nya funktioner genom molnlösningar. Orange Business molnkompetens inkluderar IT- och affärsstrategisk rådgivning samt hur du förflyttar dig från de IT-lösningar du har idag till moderna molnlösningar. Man kan åstadkomma många fördelar med att kombinera befintliga och nya system i hybrida molnlösningar.

Läs mer

Upptäck molnets potential med hybridmolnlösningar
 

10 000   digitala experter

 
Från Basefarm till 10.000 digitala lösningsexperter lokalt och globalt

Från Basefarm till 10.000 digitala lösningsexperter lokalt och globalt

Först köpte vi Basefarm, Login Consultants och The unbelievable Machine Company (*um). Nu är vi alla Orange Business. Du möter därför en stark, lokal organisation som är integrerad med en stor, internationell organisation. Genom uppköpet har vi fått den tekniska expertisen som våra internationella företagskunder behöver för sin digitala transformationsresa.

Läs mer

 
 

Data Thinking genom Big Data och AI

Många företag tycker att det är utmanande att förverkliga kraven på digital transformation. Vi har introducerat "data thinking"-metoden för att utveckla och förverkliga nya idéer för datadrivna affärsmodeller.

Vi tillhandahåller plattformsoberoende tjänster för Big Data, molntjänster och managerade driftstjänster, speciellt utvalda för att skapa holistiska processer för digitalisering. Vår expertis spänner över artificiell intelligens (AI), robotiserad processautomatisering, hyperautomation, intelligenta virtuella assistenter och datavirtualisering.

Läs mer

Data Thinking genom Big Data och AI
 
 
Skydda och hantera medarbetarnas enheter med Digital Workspace-lösningar

Skydda och hantera medarbetarnas enheter med Digital Workspace-lösningar

Vi är en pålitlig teknologipartner för den digitala arbetsplatsen med en portfölj av lösningar som är utformade för att stödja samarbete och förbättra användarupplevelsen.

Med vårt medarbetarcentrerade tillvägagångssätt ger vi konsekvent stöd och följer dig genom alla stadier av övergången till framtidens arbetsplats, från råd och strategi till design och förverkligande via digitala arbetsplatstjänster.

Läs mer

 

24/7   support via 5 stora servicecenter över hela världen

 

Skala upp ditt företag

Med förvärven av ytterligare expertis kan Orange Business erbjuda en bred portfölj av produkter och tjänster för att tillhandahålla end-to-end service och support för dina unika affärsbehov.

Infrastruktur som en tjänst bygger på dina prioriteringar oavsett om det handlar om publikt moln, privat moln, hybridmoln, edge computing eller digital arbetsplats- och datahantering. Du väljer vad som passar din verksamhet bäst, idag och framåt.

Vi kan hjälpa dig att påskynda övergången till innovativa, automatiserade tjänster som bygger på molnbaserad big data, artificiell intelligens (AI) och maskininlärning (ML). Allt placeras i en multicloud-miljö, så att du kan dra nytta av det allra bästa som molnet har att erbjuda.

Skala upp ditt företag
 

Vår samlade expertis inom molnlösningar, Big Data och AI samt den digitala arbetsplatsen är oöverträffad

Lång erfarenhet av att designa, bygga och driva digital infrastruktur och molnlösningar

Orange hjälper till att utveckla europeiska standarder, inklusive GAIA-X och Europeiska kommissionens högnivåexpertgrupp för AI

Globala partnerskap med globala Hyperscalers och lokala molnleverantörer

 

Ta en titt på flera kundcase som speglar vår breda kompetens