Login Consultants en Basefarm maken al sinds 2016 en 2018 deel uit van Orange Business. Voortaan opereren we onder deze naam. Als onderdeel van Orange Business, een network based digitaal dienstverleningsbedrijf, kunnen wij u adviseren over én ondersteunen bij de implementatie van innovatieve (managed) oplossingen rondom de digitale werkplek, cloud, security en big data.

 

Wij zorgen ervoor dat u uw bedrijfsresultaten haalt

De definitie van genialiteit ligt erin complexe dingen eenvoudig te maken, aldus Albert Einstein. We beweren geen genieën te zijn, maar wel probleemoplossers, digitale werkplek consultants, cloud experts, netwerkarchitecten, security bewakers en nog veel meer. Wij maken complexe IT eenvoudiger en door onze digitale oplossingen worden de dingen ongecompliceerd en slim – zo kunt u zich volledig focussen op uw bedrijfsresultaten. Ons doel: een positieve impact creëren.

Tegenwoordig is elk bedrijf een digitaal bedrijf. Dat houdt in dat uw organisatie alle aspecten van IT in evenwicht moet houden, van netwerk en optimale infrastructuur tot digitale werkplekken en geavanceerde data-analyses. Het is dan ook belangrijk om samen te werken met een partner die u de expertise en technologie biedt, wanneer u die nodig heeft.

Wij zorgen ervoor dat u uw bedrijfsresultaten haalt
 
Digitale werkplek services

Digitale werkplek services

We zijn uw vertrouwde technologiepartner voor de digitale werkplek. Wij bieden u graag ondersteuning in de gehele levenscyclus van de digitale werkplek: van strategisch en technisch advies, implementatie en migratie tot het beheer. Met als doel om uw organisatie te helpen om uw medewerkers de best passende digitale werkplek te bieden waarmee zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Lees meer

 

+20   jaar ervaring met complexe werkplek en cloud uitdagingen

 

Managed cloud services

Wij zijn uw hybrid cloud partner voor bedrijfskritische applicaties. In een snel veranderende wereld, begeleiden en ondersteunen we uw organisatie in een transitie naar de cloud en zorgen we dat uw bedrijfskritische IT de huidige en toekomstige bedrijfsdoelen van uw organisatie ondersteunt.

Lees meer

Managed cloud services
 
 

+2.600   werkplek en cloud experts

 
Services op maat van uw behoeften

Services op maat van uw behoeften

Of het nu gaat om strategisch of technisch advies, implementatie, migratie of beheer onze experts kunnen u helpen. U kunt vertrouwen op:

  • Onze troubleshooting services: troubleshooting, health assessments en performance assessments
  • Onze strategy & advice diensten: technisch advies, adoptie advies, strategisch (innovatie) advies en workshops
  • Onze design & realize diensten: proof of concepts, design/build, migratie/onboarding, adoptie
  • Onze professional services: IT-architecten, projectmanagers, consultants
  • Onze project services: dagelijks management van digitale werkplek projecten
  • Onze managed services oplossingen: Workspace Services, Cloud Managed Services